21.03.2023
 

 

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΑΥΙΔ ΣΑΛΤΙΕΛ

 

Στο πλαίσιο της τελετής αποφοίτησης των σπουδαστών του New York College, που έγινε στις 6.7.2022, ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ και της ΙΚΘ κ. Δαυίδ Σαλτιέλ ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Μπόλτον (University of Bolton) για την επιχειρηματική, αλλά και την κοινωνική προσφορά του. Την απονομή του τιμητικού διπλώματος έκανε ο Καγκελάριος του University of Bolton, Κόμης του St Andrews (Earl of St Andrews), George Nicholas Philip Windsor, παρουσία του Προέδρου και Πρύτανη του University of Bolton, καθηγητή George Holmes. Σύντομη αναφορά στο έργο και τις δράσεις του Δρα. Δαυίδ Σαλτιέλ έκανε ο Διευθυντής Εξωτερικών Σχέσεων του University of Bolton, κ. ¶ρης Ματθαίου.

 

Κατά την παραλαβή του διπλώματος ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ και της ΙΚΘ ιδιαίτερα συγκινημένος απευθυνόμενος κυρίως στους σπουδαστές ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μην ξεχνάτε να θέσετε τους στόχους σας και να δουλεύετε για την επίτευξή τους συνεχώς, έστω και από λίγο σε καθημερινή βάση.  Να δείτε ότι στο τέλος θα τους επιτύχετε. Οι σπουδές σας, η εκπαίδευσή σας στέφτηκαν σήμερα με επιτυχία και μην ξεχνάτε ότι είστε η γενιά που έχετε τα εφόδια της γνώσης και της κατανόησης που χρειάζονται για να χτίσετε ένα μεγάλο, γεμάτο χάρη, πολιτισμένο και ανθρώπινο μέλλον. Μην το ξεχνάτε αυτό»!

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν Πρυτάνεις, Κοσμήτορες και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια (State University of New York/Empire State College, University of Greenwich, University of Bolton, Universite Toulouse 1 Capitole), καθώς και εκπρόσωποι της Πολιτείας όπως ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ελευθέριος Αυγενάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γεώργιος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιος Δημόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής και Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων κ. Χρήστος Τεντόμας, ο Επιτελάρχης, Στρατηγός της Αστυνομίας κ. Λάζαρος Μαυρόπουλος και ο γενικός Ταμίας του ΚΙΣΕ κ. Δανιήλ Μπεναρδούτ.