22.09.2021
 

 

  Δραστηριότητες

Αρχείο
 
ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

Το σχολείο μας βραβεύθηκε για το οπτικοακουστικό υλικό του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο: «Η διαχρονική χρήση του κτηρίου του σχολείου μας ως φορέας πολιτισμού και ενίσχυσης της εβραϊκής ταυτότητας» από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού στον 6ο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα: « Στιγμές από την ιστορία του σχολείου μας» στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης, Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019.


περισσότερα...
 


Για τις δραστηριότητες του Εβραϊκού Δημοτικού Σχολείου,

 

παρακαλούμε επισκεφτείτε το


http://www.pj-school.org/

 

.


περισσότερα...
 
Η Γ΄ τάξη επισκέπτεται ……

 

 Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 εμείς οι μαθητές της Γ΄ τάξης πήγαμε  στα γραφεία της Ι.Κ.Θ..  Όταν ήμασταν στο λεωφορείο,  όλοι νιώθαμε άγχος μήπως κάνουμε λάθος στην προφορική  έκφραση.

     Όταν φτάσαμε  στα γραφεία της Ι.Κ.Θ., επισκεφθήκαμε το γραφείο του Διευθυντή κ. Σ. Ιωσαφάτ. Μας μίλησε για την έρευνα και τη μελέτη που, είναι τα πιο σημαντικά εφόδια για τη ζωή των μαθητών. Του δώσαμε μια ευχετήρια κάρτα  και ένα δωράκι για το Χανουκά.

     Στη συνέχεια πήγαμε στα αρχεία της Ι.Κ.Θ.. Χτυπήσαμε το κουδούνι και μας έκανε εντύπωση που η πόρτα άνοιξε από μόνη της. Όταν πρωτομπήκαμε,  παρατηρήσαμε πολλά ράφια με αμέτρητους φακέλους  που μας εντυπωσίασαν.


περισσότερα...
 
 
   
Αρχείο