29.03.2024
 

 

Εκδηλώσεις Γηροκομείου Σαούλ Μοδιάνο

 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποχαιρέτησαν το 2013 οι ένοικοι του Γηροκομείου Σαούλ Μοδιάνο, με μια πολλή όμορφη μουσική εκδήλωση, που κυριολεκτικά συνάρπασε όλους όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν. Η εθελοντική παρουσία αξιόλογων καλλιτεχνών στον δικό μας χώρο μάλιστα, στο σαλόνι μας, έγινε πραγματικότητα χάρη στο μεράκι και την όρεξη των δικών μας εθελοντριών τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά.

Καλλιτέχνες τους οποίους επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την χαρά και το εξαίσιο θέαμα που μας προσέφεραν και την χαρά που απλόχερα σκόρπισαν στις καρδιές των φιλοξενουμένων του Γηροκομείου Σαούλ Μοδιάνο. Καλλιτέχνες όπως ο εξαίρετος πιανίστας Θανάσης Μπιλιλής, η βραβευμένη τραγουδίστρια κ. Ανθή Τατσιούλη, η σοπράνο με την ιδιαίτερη φωνή κ. Τότα Κυριαζικίδη και άλλοι πολλοί που για μιάμιση περίπου ώρα ξεσήκωσαν με την ερμηνεία τους, τους παρευρισκομένους, τραγούδησαν, χόρεψαν με τους ενοίκους του Σαούλ Μοδιάνο και ενθουσίασαν και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με έναν πλούσιο μπουφέ στον οποίο προσφέρθηκαν μεταξύ άλλων και  λιχουδιές που είχαν προσφερθεί εθελοντικά από τις κυρίες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, και με την ευχή όλων να γίνουν και στο μέλλον τέτοιες όμορφες εκδηλώσεις προς τέρψη και ψυχαγωγία των ενοίκων του Γηροκομείου μας.

Ενδεικτικά δουλειά των καλλιτεχνών που πλαισίωσαν εθελοντικά την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε στα ακόλουθα λίνκ:

http://youtu.be/num6Lk9ZHBM   Γερανοί-J.Frenkel-Juravli-soprano Tota Kiriazikidou

http://youtu.be/2dcyit9RtZw  Torna a Surriento - De Curtis - Tota Kiriazikidou & Thanassis Bililis

 

Για να μην ζηλέψει όμως και το 2014 φροντίσαμε να το υποδεχθούμε και πάλι με μουσική, αυτή την φορά με την εθελοντική παρουσία της πολυμελούς χορωδίας δωματίου «Έκφραση», εθελοντές οι οποίοι παρουσίασαν στους ενοίκους του Γηροκομείου μας μια σειρά τραγουδιών από το ρεπερτόριο τους το οποίο περιελάμβανε ερμηνείες στα Ελληνικά, Ισπανικά, Γαλλικά αλλά και τραγούδια στα Λαντίνο (Λος μπιλμπιλίκος).

Την εκδήλωση έκλεισε η σοπράνο κ.Τότα Κυριαζικίδη ερμηνεύοντας με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο μεταξύ άλλων και το γνωστό μας τραγούδι Αντίο Κερίδα στο οποίο την συνόδεψαν βέβαια σιγοτραγουδώντας το και οι περισσότεροι από τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον μπουφέ που είχε προετοιμάσει η κουζίνα του Γηροκομείου μας, με παρεούλα και συζήτηση των παρευρισκομένων και των ενοίκων. Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά για την πραγματοποίηση τόσο αυτής αλλά και άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων στο Γηροκομείο προσφέροντας χαρά και χαμόγελο στους γονείς μας.