24.04.2024
 

 

Μέτρα προστασίας Covid 19

Αξιότιμοι αδερφοί,  

 

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, τόσο κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου των περιοριστικών μέτρων του Μαρτίου και Απριλίου 2020, όσο και σήμερα, έχει ως βασικό της στόχο την απόλυτη κοινωνική ευθύνη, αρωγή και ευαισθησία στην προσπάθειά της αποφυγής του κινδύνου της εμφάνισης ή και διάδοσης του ιού COVID-19.   

Παράλληλα, σε συνέχεια των περιοριστικών μέτρων που έχουν εκ νέου επιβληθεί και περιγράφονται στο ΦΕΚ 4829/02-11-20, η Ισραηλιτική Κοινότητας Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τα εξής:

Α. Γραφεία Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης:  Τα γραφεία συνεχίζουν τη λειτουργία τους με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία για τα άτομα που δεν εργάζονται με φυσική παρουσία.

Για οποιοδήποτε ζήτημα, υγειονομικό ή μη, μη διστάσετε να καλέσετε στο 2310.275.701 το οποίο από τον Μάρτιο λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως και επί 7 ημέρες την εβδομάδα με βασικό σκοπό την εξυπηρέτησή όλων των ομοθρήσκων.

Β. Σχολείο: Η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου συνεχίζεται κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες του παραπάνω ΦΕΚ και των κανόνων του ΕΟΔΥ. Στο σχολείο μας, με αποκλειστικό γνώμονα την προστασία των παιδιών μας, και μετά και από την ολοκλήρωση της ά φάσης της ανακαίνισής που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, ακολουθώντας όλες τις υγειονομικές εξελίξεις έχουμε προνοήσει και επεκτείναμε τις αίθουσες διδασκαλίας και εξοπλίσαμε όλο το σχολείο με μονά θρανία τα οποία απέχουν 1,5 μέτρο μεταξύ τους.

 Γ. Συναγωγές:  Δυστυχώς και με μεγάλη μας λύπη και ακολουθώντας τις οδηγίες του ΦΕΚ 4829/02-11-20 είμαστε υποχρεωμένοι να αναστείλουμε της λειτουργία των Συναγωγών μας για την χρονική περίοδο που μας επιβάλλει ο νόμος.

Δ. Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης:  Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΦΕΚ 4829/02-11-20 και για το Μουσείο μας είμαστε υποχρεωμένοι να αναστείλουμε της λειτουργία του για το χρονικό διάστημα μου μας το επιβάλλει ο νόμος.

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης σας προτρέπει να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες προφύλαξης που έχουν εκδοθεί και να τηρείτε τα μέτρα προστασίας και επαναλαμβάνουμε, για οποιοδήποτε ζήτημα, υγειονομικό ή άλλης φύσεως, μη διστάσετε να καλέσετε στο 2310.275.701 το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως / 7 ημέρες την εβδομάδα.

 

Με τιμή

Για την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης

 

Ο Πρόεδρος     

ΔΑΥΙΔ ΣΑΛΤΙΕΛ 

 

Η Γραμματέας                           

ΠΙΝΤΟ ΧΑΝΝΑ